2Return presenteert: 14 tips om palletschade te voorkomen

2Return presenteert: 14 tips om palletschade te voorkomen

November 27, 2018

Hardhandige en foutieve handling van uw logistieke middelen leidt tot hoge onderhoudskosten. Correct gebruik van uw pallets zal uw kosten voor reparaties en vervanging hiervan op een eenvoudige manier aanzienlijk verminderen.

 

2Return houdt zich niet alleen bezig met kostenbesparing, maar ook met het creëren van een veilige werkplek en een duurzame omgeving. Wij hebben een jarenlange ervaring in de logistiek en willen onze kennis graag met u delen door u 14 tips om schade aan pallets te voorkomen, aan te bieden.

 

Verkeerde handling van uw pallets veroorzaakt niet alleen hoge kosten, maar ook ergernis op de werkvloer en het verhoogt het risico op ongevallen. Veel van de meest voorkomende palletschade kan eenvoudig worden voorkomen door ze op de juiste manier te behandelen. Door aandacht te besteden aan de basisregels voor het omgaan met uw logistieke middelen en door te gebruik te maken van uw gezonde verstand, komt u een heel eind. Wij van 2Return hopen dat de bijgevoegde 14 tips u verder zullen helpen bij het voorkomen van schade aan uw pallets, om uw bedrijfskosten te verlagen, de veiligheid te verbeteren en de levensduur van uw logistieke middelen te verlengen.

 

2Return. Houd grip op uw logistieke middelen.

 

pdfDownloaden - 14 tips om palletschade te voorkomen