Nieuws

Nieuws

 1. 2Return BV, de specialist in management van logistieke middelen, en gipsvezelplatenproducent James Hardie Europe GmbH zijn een overeenkomst aangegaan, met als doel het optimaal laten circuleren van de pallets tussen de fabrieken en haar klanten in Duitsland.

  Read more »
 2. Rotom, totaal aanbieder van logistieke middelen voor transport en opslag, groeit verder in Europa. Door een meerderheidsaandeel te nemen in Cargopak Ltd., gevestigd te Nottingham (UK) heeft de Rotom groep nu ook activiteiten in het Verenigd Koninkrijk. 

  Read more »
 3. Hardhandige en foutieve handling van uw logistieke middelen leidt tot hoge onderhoudskosten. Correct gebruik van uw pallets zal uw kosten voor reparaties en vervanging hiervan op een eenvoudige manier aanzienlijk verminderen.

  Read more »
 4. Hoe mooi én bijzonder is het als je als bedrijf voor het derde jaar op rij een prijs wint! Rotom mag zich, ook dit jaar, weer de winnaar noemen van de FD Gazellen prijs. Op 8 november aanstaande wordt deze prestigieuze prijs in het Evoluon te Eindhoven overhandigd.

  Read more »
 5. Op 3 & 4 oktober is 2Return dit jaar aanwezig op de Logistics & Distribution expo. De expo is een netwerkevent voor alle professionals uit de logistieke en distributiesector in de Benelux. Tijdens de expo is onze nieuwste aanwinst "SmartBox" te aanschouwen.

  Read more »
 6. 2Return was op 19 & 20 september aanwezig op de Empack, een van de grootste beurzen op het gebied van verpakking, logistiek en transport gehouden in Porto - Portugal.

  Read more »
 7. SON EN BREUGEL, 16 JANUARI 2018 – 2Return, de rent en pooling specialist van Rotom Europe, lanceert de SmartBox; een robuuste opvouwbare kunststof box die op een simpele manier door één persoon is op te zetten en weer in te klappen in minder dan 5 seconden! 2Return verhuurt en poolt de box voor zijn opdrachtgevers in heel Europa. De SmartBox is een transport- en opslagverpakking met grote voordelen voor de gebruikers zoals; geschikt voor frequent gebruik (en daarmee duurzaam) en lage retourkosten bij transport. Bovendien biedt de box een goede productbescherming.

  Read more »
 8. SON – 2016 mag met recht een succesvol jaar worden genoemd, na ontvangst van de Nationale Business succes Award, mag Rotom zich vanaf nu ook scharen onder de FD Gazelle. In de periode 2013-2015 heeft Rotom Europe een omzetstijging gerealiseerd van 33%, waardoor de omzet over 2015 uitkwam op € 73 MLN, tevens is het bedrijfsresultaat fors verbeterd.

  Read more »
 9. 2Return biedt pallet pooling diensten aan op Europese schaal met behulp van de groene en uiterst duurzame Rotom Rent pallets. Naast de H1-pallet kunnen ook de 1200x1000 en 800x1000 vlaggenschip pallets worden geleverd en teruggebracht op elke nationale locatie van Rotom. 2Return combineert de internationale locaties en palletverhuur van Rotom tot een integrale pooling dienst voor heel Europa. Het was nog nooit zo eenvoudig om de H1-pallet of een van de andere robuuste industriële pallets op Europese schaal in te zetten.

  Read more »
 10. Met veel genoegen presenteren wij u de geheel vernieuwde website van 2Return. Na vele jaren actief te zijn op de Europese markt waarbij we onze diensten verrichten voor vele klanten, hebben we besloten om onze vorige website te veranderen. Met deze nieuwe opzet kunnen we nog meer interessante informatie over onze activiteiten en speciale klantoplossingen met u delen.

  Read more »