Smartbox M - Inklapbare kunststof pallet box

Op voorraad
SKU
67000
geen

2Return pdfDownloaden

Zeer geavanceerde en duurzame inklapbare palletbox, het is een herbruikbaar logistiek transportmiddel dat een een lichtgewicht oplossing biedt voor het efficiënt vervoeren van producten. Dankzij de opvouwbare constructie van deze inklapbare palletbox kunt u tot 80% van uw opslagruimte besparen wanneer de boxcontainers niet in gebruik en leeg zijn. Smartbox inklapbare palletboxen zijn zeer duurzaam en bieden een hoge economische levensduur in combinatie met gebruiksvriendelijke bediening.

Kostenbesparing

Minder uitgaven voor logistieke middelen.

Duurzaamheid

Lager materiaalverbruik; minder transport.

Flexibiliteit

Opvangen fluctuaties.

Bescherming

Geen procesverstoring; geen productbeschadiging.

Onze Smartbox biedt de perfecte oplossing voor het stapelen, opslaan en verzenden van een grote verscheidenheid aan goederen. De Smartbox container is uitgerust met een systeem dat op unieke wijze de pallet, sleeve en deksel met elkaar verbindt. In- en uitklappen is heel gemakkelijk, veilig en ergonomisch.

Smartbox

Door de identieke footprint kunt u de smartbox samen met Gitterboxes gebruiken. Alle smartbox palletboxen zijn zeer duurzaam en bieden een hoge economische levensduur. De Smartbox biedt veilig transport, zelfs voor kwetsbare goederen welke worden beschermd tegen stof, vuil en vocht.

De gesloten pallet, huls en deksel maken de box geschikt voor gebruik binnen als buiten. Deze plastic palletbox is het beste alternatief voor Gitterbox gaascontainers en is geschikt voor het dragen van zware lasten. Het is ook perfect voor opslag in een hoogbouw magazijn en kan worden gebruikt op rollenbanen. Smartbox containers zorgen voor het veilig vervoeren van goederen in diverse industrieën, van de automobiel- tot de verpakkingsindustrie.

Meer informatie
Lengte (mm) 1230
Breedte (mm) 830
Hoogte(mm) 980
Binnen afmeting lengte (mm) 1195
Binnen afmeting breedte (mm) 795
Binnen afmeting hoogte (mm) 780
Laadvermogen (kg) 500
Statische belasting (kg) 1250
Close