Terug naar Nieuws

Van Vuuren Grou BV

Gepubliceerd op:

Deurenleverancier Van Vuuren Grou BV heeft zich aangesloten bij de Pallet Retour Service van 2Return. Vanaf nu worden de pallets van Van Vuuren door 2Return opgehaald, zodat ze opnieuw ingezet kunnen worden.

Van Vuuren in Grou levert al decennia lang voornamelijk binnendeuren aan bouwprojecten zoals ziekenhuizen, kantoorgebouwen en woningbouwprojecten. De eisen die aan deuren gesteld worden zijn groot: naar behoefte dienen ze rook- of brandwerend, kogel-, inbraak- of vochtwerend te zijn. Ieder soort bouwproject vraag om zijn eigen deurtype.

De afgelopen jaren zijn duurzaam bouwen en hoge materiaalkosten belangrijke onderwerpen geworden. Als leverancier van utiliteitsdeuren ontkomt Van Vuuren hier ook niet aan. Om te kunnen voldoen aan de hoge bouweisen en dit toch betaalbaar te houden heeft Van Vuuren de ambitie om de ontwikkeling en productie van haar deuren zo duurzaam mogelijk te doen, zodat zowel huidige als toekomstige generaties hiervan kunnen profiteren.

Niet alleen kijkt Van Vuuren kritisch naar het materiaal- en energieverbruik tijdens de productie van de deuren, maar is er ook aandacht voor hergebruik van de pallets die voor het vervoer van de deuren dienen. Door de aanzienlijke afmetingen van de deuren wordt een hoge kwaliteit pallet vereist, zodat de deuren veilig en zonder beschadiging vervoerd kan worden. Vanwege de grote hoeveelheid hout in deze pallets zou het jammer zijn om ze na eenmalig gebruik te vernietigen. Om deze houten pallets na gebruik opnieuw in te kunnen zetten is Van Vuuren in zee gegaan met 2Return. 2Return organiseert en registreert de collecties van deze pallets en draagt zorg voor de sortering en eventuele reparatie op een van haar depots. Op afroep zullen de pallets retour geleverd worden aan de fabriek in Grou, waar ze opnieuw in gebruik genomen zullen worden. Geen verspilling van goede houten pallets, maar een duurzame een kostenbesparende oplossing.

Heeft u pallets van Van Vuuren om op te laten halen? Bij een minimum aantal van 40 stuks halen wij de Van Vuuren pallets kosteloos van uw locatie af. Vul onderstaande registratieformulier in en wij nemen contact met u op.


Aantal te laden pallets

Van Vuuren Grou BV
palletretourservice.nl: Met een opgeruimde bouwplaats op vakantie!

palletretourservice.nl: Met een opgeruimde bouwplaats op vakantie!

Met de start van de Pallet Retour Service voor de bouwbedrijven De Nijs, Stebru, Stout en Trebbe heeft 2Return nu ook de bijbehorende website palletretourservice.nl gelanceerd.
 
Bouwbedrijven De Nijs, Stebru, Stout en Trebbe buigen samen afvalstroom van pallets om naar circulaire stroom

Bouwbedrijven De Nijs, Stebru, Stout en Trebbe buigen samen afvalstroom van pallets om naar circulaire stroom

Getekend convenant met 2Return zorgt voor doorbraak in duurzaamheid. Onlangs ondertekenden bouwbedrijven De Nijs, Stebru, Stout en Trebbe het convenant Pallet Retour Service van 2…
 

2Return is member of the Rotom Group